Kom gratis på camp
Musikefterskolen i Humble

Går du i 7. – 9. klasse, og går du og overvejer, om et musikalsk efterskoleår kunne være noget for dig? Så kan du helt gratis deltage i camps på Musikefterskolen i Humble og prøve efterskolelivet af på egen krop!

På Musikefterskolens camps kan du sammen med en masse andre unge mennesker få en weekend fuld af sang, musik og hygge. Du får mulighed for at stifte bekendtskab med et af vores fire linjehold: Rytmisk, Jazz, Elektronisk eller Folkemusik. I løbet af campen synger vi kor, har SSB (Sang, Spil og Bevægelse), og der vil være masser af sammenspil, hygge og god efterskolestemning. Det hele rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie også er inviterede. Herefter byder vi på kaffe og kage, og der vil være mulighed for samtaler med skolens forstander og lærere.

Du får:

• Masser af musikundervisning, musikglæde og god efterskolestemning.
  • Fuld forplejning fra vores lækre, økologiske køkken.
  • Overnatning på elevværelser sammen med en anden camp-deltager.
  • Mulighed for gratis transport fra Odense, Svendborg eller Spodsbjerg.

Vi tilbyder hvert år fire gratis camps: OktoberCamp, JazzCamp og PåskeCamp. Dertil afholder vi MusikCamp i sommerferien, som er en hel uges sommercamp i musikkens tegn. MusikCamp koster 1995 kr. at deltage i.

I skoleåret 2020/2021 afholder vi camps på følgende datoer:

OktoberCamp: 24. - 25 . oktober 2020

JazzCamp: 12. - 13. december 2020

PåskeCamp: 28. – 29. marts 2021

MusikCamp: Sommerferien 2021 (Dato endnu ikke fastlagt)

Grundet Covid-19-situationen åbner vi først tilmelding til vores camps i ugerne op til den pågældende camp, så vi kan forholde os til de gældende retningslinjer og sikre os, at vi kan afholde vores camps forsvarligt.

Har du fået lyst til at starte skolen?