Medarbejdere


IMG 0759 2

Jonas Hald

Forstander

Jonas er forstander på Musikefterskolen. Gennem 20 år har elektronisk musik været hans passion og virke, og han har i en årrække arbejdet i musikbranchen som DJ, booker og importør af elektronisk musik. Jonas har arbejdet som lærer på Musikefterskolen i 7 år, hvor han har undervist på elektronisk linje og i en række af de boglige fag, heriblandt dansk, samfundsfag, engelsk og fransk.


Viggo 77

Mette Hansen

Viceforstander

Mette er viceforstander på Musikefterskolen. Mette er cand.mag. i musik og cand.musicae i rytmisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Mette har arbejdet sammen med navne som Jesper Holm, Jim Daus Hjernøe og Kristian Skaarhøj, og arbejdet med disse korfænomener har gjort Mette til en af de bedste på sit felt. Mette arbejder med kor i alle sammenhænge: skolens store kor, minikor og improkor. Derudover underviser Mette i solosang.  Mette er også holdepunktet i Musikefterskolens gammel elevforening, ligesom hun er skolens studievejleder.


Tommy 600X400

Tommy Neperus

Tommy er cand.mag. i musikvidenskab og har bred erfaring – både som udøvende musiker, som korleder og lærer i rytmisk sammenspil. Tommy har optrådt med en stor del af dansk musikliv på diverse festivaler. Tommy har også i en årrække drevet sit eget studie i København. Som lærer i kor og sammenspil har Tommy arbejdet på Det Frie Gymnasium, Christianshavns gymnasium og Rytmisk Center. På Musikefterskolen underviser Tommy i lyd og lys, på rytmisk linje, i kor samt i solosang.


IMG 6530

Uffe Ipsen

Uffe er uddannet cand.mag. i dansk og udøvende musiker. Han har turneret i ind- og udland som bassist og sangskriver i sit band One-Eyed Mule, der har fem pladeudgivelser på samvittigheden. Uffe er en særdeles erfaren herre – både som musiker og ikke mindst som lærer. På Musikefterskolen underviser Uffe på den rytmiske musiklinje og i dansk i Studie 10.


66046 Jesper Hertz

Jesper Hertz

Jesper underviser på jazzlinjen, på den rytmiske linje, i klaver, på valgfaget MGK-forberedelse og fordybelsesfaget MusicLAB.

Jesper er uddannet i musikvidenskab og har ved siden af sit lærerjob et omfattende virke som udøvende jazzmusiker og komponist. Han udgør blandt andet en tredjedel af jazz trioen “Jesper Hertz Trio”, som udgav deres debutalbum i 2017 og har spillet på bl.a. Århus Jazzfestival, Svendborg Jazzfestival og Copenhagen Jazzfestival.

Jesper har også udgivet albummet “Born Free” sammen med Łukasz Borowicki, Mariusz Praśniewsk & Anders Mogensen.

Jesper har fået overrakt en pris af selveste Niels Henning Ørsted Pedersen, og han har komponeret musik til film med blandt andre Peter Mygind og Sofie Lassen-Kahlke.


Viggo 74

Daniel Kvist

Daniel underviser både på Musikefterskolens rytmiske linje, ligesom han er matematik- og idrætslærer. Det er også Daniel, der underviser i valgfaget instrumentbyg. Daniel er uddannet lærer og har en stor passion for musik, i særdeleshed guitar og sang. Han er desuden en dygtig håndværker, som altid har gang i et spændende byggeprojekt eller to.


Studie 1 2

Søren Tolshave

Søren er uddannet cand.mag. i Filosofi og Videnskabsteori kombineret med Kultur og Sprogmødestudier. Han har en stor nysgerrighed indenfor filosofien og det almenmenneskelige og er særligt interesseret i bæredygtighed, sundhed og bevægelse. Søren er også uddannet yoga- og meditationslærer, og så har han i øvrigt stået på skateboard og været aktiv i skateboardmiljøet det meste af sit liv. På Musikefterskolen underviser Søren i engelsk samt i fordybelsesfaget Body & Soul og idræt.


Julie

Julie Sandra Sommer Græsholm

Julie er uddannet lærer og har en bachelor i matematik og idræt. På Musikefterskolen underviser hun i matematik, idræt og fordybelsesfaget Art-Lab. 

Julie elsker alt, der omhandler kreativitet og håndens arbejde. Hun har mod på alt kreativt lige fra at give gamle ting nyt liv til større renoveringsprojekter. Julie er desuden vild med alt, der omhandler indretning og design.
Julie er altid klar på en omgang fodbold, badminton, brydning eller andre sportslige aktiviteter, og hvis nogen skulle turde tage udfordringen op, er hun også klar på at uddele øretæver i den virtuelle verden, om så det er i CS:GO, League of Legends eller noget helt tredje.


Viggo 73

Ask Katzeff

Ask er kulturhistoriker, kunstner, forfatter og har udgivet bøger og lavet udstillinger i både ind- og udland. Han er interesseret i alt fra Platon til popkultur, men er særligt optaget af klima- og miljøspørgsmål, og drømmer om at gøre Musikefterskolen i Humble til Danmarks grønneste efterskole. Ask underviser da også i bæredygtighed på Humble samt i fagene dansk og idræt.


66002 Anne Dissing

Anne Dissing

Anne er uddannet på Odense Seminarium 2008. Hun har undervist i folkeskolen fra 2008-2017, hvor hun i flere år har undervist ordblinde. Hun har sideløbende været selvstændig med egen butik og webshop med brugskunst.

På Musikefterskolen underviser Anne i engelsk i Studie 10 og basisklassen og er støttelærer i dansk og engelsk. Hun er desuden skolens ordblindevejleder, som kan hjælpe med brug af læsehjælpemidler m.m.


CV Billede

Jeppe Højgaard

Jeppe er uddannet saxofonist fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistlinje. Han spiller dog også klarinet, komponerer musik, skriver sange og eksperimenterer med lyd i sit hjemmestudie, hvorfra han har produceret og udgivet 4 anmelderroste albums i eget navn. Han har stået på store og små scener og medvirket på masser af udgivelser lige fra hits som Quadron og Fyr og Flamme til jazzens udkantsområder i projekter som MELT og The Black Nothing. 

Musikalsk er Jeppe meget åbensindet og insisterer på at finde noget interessant i enhver genre. Han har en forkærlighed for improvisation og er altid klar på at jamme, - om det så er fri impro eller god gammeldags blues eller funk. På Musikefterskolen underviser Jeppe i dansk, musikteori/hørelære samt soloundervisning på saxofon.


Frank1 600X400

Frank Lundstrøm

Frank er garant for naturvidenskaben på Musikefterskolen og underviser i fysik/kemi, biologi, geografi og science. Han er uddannet fra Nr. Nissum Seminarium i 1981 med linjefagene idræt og biologi og har senere suppleret med linjefagene fysik/kemi og geografi. Frank har desuden en bachelorgrad i forhistorisk arkæologi fra Århus Universitet og er altid opdateret på stjernehimlen og astronomiske fænomener.


56848056 1082181895300614 2832053438722867200 N

Lasse Mørck

Lasse er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og er professionel jazzmusiker og komponist. Han har udgivet to albums i eget navn, den første, "Imagining Places I've Never Been", vandt ham Jazznyt Prisen 2017 og den anden, "The Aztec Creation Myth Suite", vandt ham "Årets Unge Jazzkomponist 2018". Han har rejst hele verden rundt som udøvende bassist med flere af Skandinaviens største jazznavne. Han er for nyligt flyttet hjem til Danmark efter at have tilbragt nogle år som konservatorielærer i Mexico. På Musikefterskolen tilbyder Lasse soloundervisning i bas.


Tim Ewe Jensen Foto Eiliv A M Ribe Svevande Trompet

Tim Ewé

Tim er trompetist, multiinstrumentalist, komponist og arrangør. Han er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i trompet og pædagogik. Tim har spillet alt fra hiphop og eksperimenterende elektronisk musik til akustiske kirkekoncerter. De seneste år har han været aktiv i det spirende danske folkemusikmiljø og spiller med folkfusion-bandet Som Os og folk/jazz bandet Tingo. På Musikefterskolen tilbyder Tim soloundervisning i trompet.

Avatar

Keld Andersen

Keld underviser i guitar. Han er uddannet på Musicians Institute efter mange år som autodidakt. Keld er også komponist, producer og kapelmester og deler sin tid mellem “live jobs”, studiearbejde og undervisning. I dag spiller Keld mest på den danske scene, men tidligere har han turneret verden rundt. Keld har stor erfaring både indenfor Blues, Rock, Ragtime og Pop som elektronisk og akustisk guitarist. Han turnerer bl.a. med det legendariske blues band “Toulouse Blues Band” og det nye band  “Step 2”.


67205875 10157362482254518 1177171972291821568 N

Anders Lindhart Madsen

Anders underviser i trommer og er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium. Han er aktiv på den danske musikscene med sin egen musik og som sidemand i forskellige upcomings bands. Anders har spillet med en række kendte jazzmusikere bl.a. Anders Bergcrantz og Jerry Bergonzi.


DSC06433 512X288

Mie Wacher

Mie er skolens sekretær, som passer skolens kontor. Her varetager hun bl.a. tilmeldinger, elevbank og en masse andre organisatoriske opgaver. Hvis du ringer til Musikefterskolen, er det højest sandsynligt Mie, du får i røret, og hun kan hjælpe dig med næsten hvad som helst.


Charlotte 555X400

Charlotte Sander

Charlotte er Musikefterskolens køkkenchef. Charlotte er uddannet kok, hun har arbejdet i køkken hele sit arbejdsliv, og hun brænder for at lave god og inspirerende mad. Charlotte er stor fortaler for økologi og bæredygtighed, og hun gør en stor indsats for at lave grøn, varieret og næringsrig mad til vores elever hver dag.


66067 Magnus Svaneklink Reese Kragesteen

Magnus Kragesteen

Magnus er uddannet kok og arbejder i Musikefterskolens køkken. Magnus er dygtig, ambitiøs samt sød og rar, og han sørger altid for, at der er lækre retter på menuen til alle dagens måltider.


DSC064352 512X288

Karin Jørgensen

Karin er uddannet kok og arbejder i Musikefterskolens køkken. Her tilbereder hun masser af lækker mad i samarbejde med eleverne og det øvrige køkkenpersonale. Karin er altid sød, glad og imødekommende, og hun sikrer, at eleverne altid er trygge og glade, når de er med i køkkenet.


Viggo 75

Anders Fraser

Anders er Musikefterskolens pedel. Han er oprindelig uddannet ejendomsservicetekniker og har siden blandt andet arbejdet i søværnet som konstabel og overkonstabel. Anders er den perfekte pedel på en efterskole; Han kan reparere alt, og han er altid i godt humør! I fritiden får Anders masser af motion på sin mountainbike og på sine lange løbeture.