Medarbejdere


IMG 0759 2

Jonas Hald

Forstander

Jonas er forstander på Musikefterskolen. Gennem 20 år har elektronisk musik været hans passion og virke, og han har i en årrække arbejdet i musikbranchen som DJ, booker og importør af elektronisk musik. Jonas har arbejdet som lærer på Musikefterskolen i 7 år, hvor han har undervist på elektronisk linje og i en række af de boglige fag, heriblandt dansk, samfundsfag, engelsk og fransk.


Viggo 77

Mette Hansen

Viceforstander

Mette er viceforstander på Musikefterskolen. Mette er cand.mag. i musik og cand.musicae i rytmisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Mette har arbejdet sammen med navne som Jesper Holm, Jim Daus Hjernøe og Kristian Skaarhøj, og arbejdet med disse korfænomener har gjort Mette til en af de bedste på sit felt. Mette arbejder med kor i alle sammenhænge: skolens store kor, minikor og improkor. Derudover underviser Mette i solosang.  Mette er også holdepunktet i Musikefterskolens gammel elevforening, ligesom hun er skolens studievejleder.


Tommy 600X400

Tommy Neperus

Tommy er cand.mag. i musikvidenskab og har bred erfaring – både som udøvende musiker, som korleder og lærer i rytmisk sammenspil. Tommy har optrådt med en stor del af dansk musikliv på diverse festivaler. Tommy har også i en årrække drevet sit eget studie i København. Som lærer i kor og sammenspil har Tommy arbejdet på Det Frie Gymnasium, Christianshavns gymnasium og Rytmisk Center. På Musikefterskolen underviser Tommy i lyd og lys, på rytmisk linje, i kor samt i solosang.


66064 Trine Lund Sørensen

Trine Lund Sørensen

Trine er uddannet lærer og underviser skolens fælleskor, på den rytmiske musiklinje og i valgfaget musikteori. Trine har bred erfaring som rytmisk sanger og ikke mindst som korsanger, korunderviser og sågar som korkomponist. Hun har således to udgivelser af eget kormateriale på samvittigheden: ”Superkræfter” og ”Stjerneregn” på forlaget ”Dansk Sang”. Det er altså en erfaren sanger og underviser, som eleverne på Musikefterskolen kommer til at stifte bekendtskab med. Trine er også matematiklærer og underviser i Studie 10 og basis.


66046 Jesper Hertz

Jesper Hertz

Jesper underviser på jazzlinjen, på den rytmiske linje, i klaver, på valgfaget MGK-forberedelse og fordybelsesfaget MusicLAB.

Jesper er uddannet i musikvidenskab og har ved siden af sit lærerjob et omfattende virke som udøvende jazzmusiker og komponist. Han udgør blandt andet en tredjedel af jazz trioen “Jesper Hertz Trio”, som udgav deres debutalbum i 2017 og har spillet på bl.a. Århus Jazzfestival, Svendborg Jazzfestival og Copenhagen Jazzfestival.

Jesper har også udgivet albummet “Born Free” sammen med Łukasz Borowicki, Mariusz Praśniewsk & Anders Mogensen.

Jesper har fået overrakt en pris af selveste Niels Henning Ørsted Pedersen, og han har komponeret musik til film med blandt andre Peter Mygind og Sofie Lassen-Kahlke.


66013 Uffe Ipsen

Uffe Ipsen

Uffe er uddannet cand.mag. i dansk og udøvende musiker. Han har turneret i ind- og udland som bassist og sangskriver i sit band One-Eyed Mule, der har fem pladeudgivelser på samvittigheden. Uffe er en særdeles erfaren herre – både som musiker og ikke mindst som lærer. På Musikefterskolen underviser Uffe på den rytmiske musiklinje og i dansk i Studie 10.


65957 Karen Marie Larsen

Karen Marie Larsen

Karen Marie er uddannet fra Odense seminarium i 1996 og har mange års erfaring med undervisning af unge og voksne. Hun har tidligere undervist i dansk, engelsk, billedkunst, tysk, yoga og psykologi, og er efteruddannet indenfor sprog, litteraturformidling og terapi. På Musikefterskolen underviser Karen Marie i dansk, tysk og fordybelsesfaget ArtLab. I sin fritid er Karen Marie lidt af en læsehest og litteraturnørd, ligesom hun elsker at lytte til jazz og synge i kor.


Viggo 74

Daniel Kvist

Daniel underviser både på Musikefterskolens rytmiske linje, ligesom han er matematik- og idrætslærer. Det er også Daniel, der underviser i valgfaget instrumentbyg. Daniel er uddannet lærer og har en stor passion for musik, i særdeleshed guitar og sang. Han er desuden en dygtig håndværker, som altid har gang i et spændende byggeprojekt eller to.


Studie 1 2

Søren Tolshave

Søren er uddannet cand.mag. i Filosofi og Videnskabsteori kombineret med Kultur og Sprogmødestudier. Han har en filosofs nysgerrighed og er særligt interesseret i bæredygtighed, sundhed og bevægelse, samt forholdet mellem mennesket og naturen. Søren er også uddannet yoga- og meditationslærer, og så har han i øvrigt stået på skateboard og været aktiv i skateboardmiljøet det meste af sit liv. På Musikefterskolen underviser Søren i engelsk samt i fordybelsesfaget Body & Soul og idræt.


66002 Anne Dissing

Anne Dissing

Anne er uddannet på Odense Seminarium 2008. Hun har undervist i folkeskolen fra 2008-2017, hvor hun i flere år har undervist ordblinde. Hun har sideløbende været selvstændig med egen butik og webshop med brugskunst.

På Musikefterskolen underviser Anne i engelsk i Studie 10 og basisklassen og er støttelærer i dansk og engelsk. Hun er desuden skolens ordblindevejleder, som kan hjælpe med brug af læsehjælpemidler m.m.


Viggo 73

Ask Katzeff

Ask er kulturhistoriker, kunstner, forfatter og har udgivet bøger og lavet udstillinger i både ind- og udland. Han er interesseret i alt fra Platon til popkultur, men er særligt optaget af klima- og miljøspørgsmål, og drømmer om at gøre Musikefterskolen i Humble til Danmarks grønneste efterskole. Ask underviser da også i bæredygtighed på Humble samt i fagene dansk og idræt.


Frank1 600X400

Frank Lundstrøm

Frank er garant for naturvidenskaben på Musikefterskolen og underviser i fysik/kemi, biologi, geografi og science. Han er uddannet fra Nr. Nissum Seminarium i 1981 med linjefagene idræt og biologi og har senere suppleret med linjefagene fysik/kemi og geografi. Frank har desuden en bachelorgrad i forhistorisk arkæologi fra Århus Universitet og er altid opdateret på stjernehimlen og astronomiske fænomener.


DSC06433 512X288

Mie Wacher

Mie er skolens sekretær, som passer skolens kontor. Her varetager hun bl.a. tilmeldinger, elevbank og en masse andre organisatoriske opgaver. Hvis du ringer til Musikefterskolen, er det højest sandsynligt Mie, du får i røret, og hun kan hjælpe dig med næsten hvad som helst.


66069 Charlotte Sander

Charlotte Sander

Charlotte er Musikefterskolens køkkenchef. Charlotte er uddannet kok, hun har arbejdet i køkken hele sit arbejdsliv, og hun brænder for at lave god og inspirerende mad. Charlotte er stor fortaler for økologi og bæredygtighed, og hun gør en stor indsats for at lave grøn, varieret og næringsrig mad til vores elever hver dag.


66067 Magnus Svaneklink Reese Kragesteen

Magnus Kragesteen


DSC064352 512X288

Karin Jørgensen

Karin er uddannet kok og er køkkenassistent i Musikefterskolens køkken. Her tilbereder hun masser af lækker mad i samarbejde med eleverne og det øvrige køkkenpersonale. Karin er altid sød, glad og imødekommende, og hun sikrer, at eleverne altid er trygge og glade, når de er med i køkkenet.


Viggo 75

Anders Fraser

Anders er Musikefterskolens pedel. Han er oprindelig uddannet ejendomsservicetekniker og har siden blandt andet arbejdet i søværnet som konstabel og overkonstabel. Anders er den perfekte pedel på en efterskole; Han kan reparere alt, og han er altid i godt humør! I fritiden får Anders masser af motion på sin mountainbike og på sine lange løbeture.


Avatar

Keld Andersen

Keld underviser i guitar. Han er uddannet på Musicians Institute efter mange år som autodidakt. Keld er også komponist, producer og kapelmester og deler sin tid mellem “live jobs”, studiearbejde og undervisning. I dag spiller Keld mest på den danske scene, men tidligere har han turneret verden rundt. Keld har stor erfaring både indenfor Blues, Rock, Ragtime og Pop som elektronisk og akustisk guitarist. Han turnerer bl.a. med det legendariske blues band “Toulouse Blues Band” og det nye band  “Step 2”.


Avatar

Anders Lindhart Madsen

Anders underviser i trommer og er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium. Han er aktiv på den danske musikscene med sin egen musik og som sidemand i forskellige upcomings bands. Anders har spillet med en række kendte jazzmusikere bl.a. Anders Bergcrantz og Jerry Bergonzi.