Gymnasieforberedende klasse

I den gymnasieforberedende klasse fokuserer vi på at give dig de bedste forudsætninger for at fortsætte på en af de gymnasiale uddannelser, når du har afsluttet efterskolen. Du skal indstille dig på at blive udfordret bogligt af vores engagerede lærere. Vi forventer ikke, at du kan det hele, men vi forventer, at du har lyst til at prøve.

Hos os betyder gymnasieforberedende, at du gennem året vil møde fagligt indhold, arbejdsmetoder og opgaveformer, der ligner dem, du kommer til at møde i gymnasiet. Det betyder også, at du vil udvikle din evne til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for egen læring, sådan som det forventes i gymnasiet. Du kan vælge gymnasieforberedende klasse uanset, om du går i 9. eller 10. klasse.