Header 2

Studierejse til New York

Hvert år tager vi på studierejse til New York City for at opleve den amerikanske metropol, dens kultur, historie, mennesker og musikscene. Vi gør umage for at arrangere en tur, som er meget mere end bare en almindelig turistrejse, og gennem vores samarbejdspartnere i New York skaber vi altid en tur langt ud over det sædvanlige.

Mærk storbyens puls

Rejsens indhold varierer år for år, men du kan forvente, at vi møder jævnaldrende unge musikere, tager på museer og guidede ture i byens kvarterer, udforsker byen på egen hånd og oplever naturligvis masser af musik.

Alt inkluderet

Rejsen til New York er på forhånd inkluderet i prisen for efterskoleopholdet, så vi er sikre på, at ingen går glip af denne fantastiske fælles oplevelse. Det eneste du selv skal sørge for er at have gyldigt visum, lidt lommepenge til snacks og shopping og masser af eventyrlyst. Skal du med?

Optræd midt på Manhattan

Vi arrangerer hvert år flere offentlige koncerter i New York, hvor eleverne selv optræder. I tiden op til rejsen forbereder vi et rejseshow, som vi optræder med i eksempelvis Central Park og Bryant Park midt på Manhattan. Studierejsen er således en integreret del af undervisningen i både de boglige og musiske fag, og vi kommer hjem med en kæmpe fælles oplevelse og referenceramme, som er med til at styrke både fællesskabet og den enkelte elev.

Uzahqlnq