1. Fotograf Viktor Torrejon (1)

BARYL (DK)

Koncert på Musikefterskolen i Humble d. 19. februar 2024 kl. 20:00

Musikefterskolen i Humble er stolte af at præsentere den danske jazz-kvartet BARYL, der spiller koncert på skolen d. 19. februar 2024.

Baryl er på en indfølende, dynamisk og universel måde til stede i deres samtid. De spiller frygtløst, legende og moderne, og undersøger kontrasten mellem stramme kompositioner og helt frie kollektive improvisationer.

"Baryl væltede ind i den danske jazzverden med debutalbummet ’Allerede Mandag?’ i udgangen af 2021, en af de mere overraskende – så absolut positivt – plader fra det år. Kort efter gik de hen og vandt Jazzkonkurrencen (tidl. Ung Jazz) med en finalekoncert netop på Paradise-scenen, og koncerten torsdag aften var således en tilbagevenden til vinderpodiet."
- David Dyrholm, Politiken

"Den unge vibrafonist, Viktoria Søndergaard, har gjort kometkarriere som et nyt stortalent." skriver JazzDanmark om kapelmester, vibrafonist og komponist for Baryl, Viktoria Søndergaard, i programmet for DMA Jazz 2023, hvor Søndergaard optrådte med Marilyn Mazur; nykomponeret musik, særligt til lejligheden.

Baryl er i konstant forandring og udvikling, og bandet har taget en beslutning om at omfavne netop dét, i 2024 og fremover, hvor Baryl opstår i et nyt format, nemlig kvintetten. Fra januar 2024 vil vi opleve Baryl som kvintet med 2 saxofoner, som begge længe har spillet med Baryl, og især derfor er det kun det naturlige næste skridt for bandet.

Vi er glade for at åbne dørene til denne excentriske livekoncert og håber at se publikum forlade inspireret og altid resonerende over den verden, vi lever i.

Koncerten er åben for udefrakommende gæster. Billetter kan købes på forhånd via Billetto eller kontant i døren. Billetprisen er 100 kr. (gratis med årskort).

KØB BILLET HER