FILUKA

Koncert d. 9. december 2021 kl. 20:00

Musikefterskolen i Humble er stolte af at kunne præsentere den danske rapper - og tidligere Humble-elev - Filuka, som spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 9. december 2021 kl. 20:00.

Bag Filuka finder man en ung sanger, rapper og tekstforfatter. Filukas musikalske udtryk er fuld af samfundskritisk dybde, og har rødder i både poesi, aktivisme og ordnørderi. 

Med en stærk kærlighed til melodisk soul og tunge beats, bevæger hun sig kontrastfyldt fra bløde toner til oldschool hiphop alt mens hun maler lærredet over med rim, og tager plads som en af den nye generations kulturbærere inden for undergrundshiphop.

Filukas nye album “Ordekvilibrist” udkom den 20. august, og er et stykke kunst der slanger sig gennem hendes iørefaldende univers, med et soul twist der rykker i nakkehvirvlerne. Og med gæster som Per Vers, Pede B, DJ Wernz og Illusionisten kan det næppe blive mere hiphop. 

Dette album er blevet født i Filukas eget studie hvor hun har kreeret en musikalsk stemning der ellers er svær at finde i den tid vi befinder os i. 

Med sig har hun Dj Wernz bag pulten.

 Lyt til Filukas sang "Skabertrang" feat. Pede B lige her:

 Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst. 

Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)

Køb billet her