KALAHA (DK)

Koncert d. 20. april 2022 kl. 20:00

Vi er stolte af at kunne præsentere det danske band Kalaha i samspil med den tyrkiske sanger Hilal Kaya på Musikefterskolen i Humble d. 20. april 2022.

Kalaha består af Rumpistol og Spejderrobot (som begge er pionerer indenfor den elektroniske genre i Danmark) samt to talentfulde jazzmusikere, hhv. guitarist Niclas Knudsen og percussionist Emil de Wall. Til sammen skaber de Kalaha, som bevæger sig i et krydsfelt mellem Vestafrikansk funk, elektro-rave og improvisationsjazz - læg så hertil samarbejdet med den tyrkiske sanger Hilal Kaya, og så har du en musikalsk konstellation, som ikke ligner noget andet. 

Kalaha modtog en Danish Music Award i 2017 og en Carl pris for albummet 'Mandala' i 2019. De har turneret i hele verden og har spillet over 100 koncerter. Kalaha anser sig først og fremmest som en live act, og det er på scenen, at deres musik for alvor kommer til sin ret, når de gang på gang overvinder publikum til at give sig hen i euforisk dans.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst.

Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)

Køb din billet her

Køb halvårskort her