E89d4511f2ed8095e900f97b784cd63b887934fd45e229d75917d3281a1ff6a0 Rimg W526 H350 Gmir

Simon Krebs/Richard Andersson/Anders Mogensen

Musikefterskolen i Humble er stolte af at kunne præsentere jazztrioen Simon Krebs/Richard Andersson/Anders Mogensen, som spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 20. september 2021 kl. 20:00.

Med Anders Mogensens karakteristiske og energiske trommespil, Simon Krebs virtuose overskud på guitaren og Richard Anderssons fantasifulde basspil tager denne trio på en opdagelse i hinandens kompositioner. Lyden er moderne, New York-inspireret jazz som både swinger og overrasker med melodiske og rytmiske snoninger.
Guitaristen Simon Krebs er et relativt ubeskrevet blad i dansk jazz, selvom han har udgivet to plader i eget navn med bl.a. Kasper Tranberg og Anders Mogensen. Han spiller med et melodisk, harmonisk og rytmisk overskud og henter inspiration i alt fra moderne jazz til kirkemusik.
Anders Mogensen er en ekstremt aktiv jazztrommerslager som siden han vendte hjem fra sin uddannelse på Berkeley i USA har spillet og turneret med et utal af danske og internationale stjerner. De seneste år har han især været aktiv med sin kvartet med Carl Winther, Johnny Åman og Jerry Bergonzi. Mogensen har desuden været med til at opfostre unge jazzmusikere i Danmark og arrangere talrige festivaler m.m.
Richard Andersson er prisvindende bassist med flere udgivelser bag sig med på danske og udenlandske stjernenavne. Han er uddannet kontrabassist fra Rytmisk musikkonservatorium og Manhattan School of Music og bevæger sig bredt indenfor jazzen og dens subgenrer.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst.Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)

Køb billet her