YÖR (DK)

Koncert på Musikefterskolen i Humble d. 30. maj 2024 kl. 20:00

Musikefterskolen i Humble er stolte over at præsentere det upcoming danske band Yör, der spiller koncert på skolen d. 30. maj 2024.

Når Yör spiller live, bliver man suget ind i deres autentiske og nærværende univers; et univers, der forener det fine og intime med det store og eksplosive. De fire bandmedlemmers unikke forbindelse til hinanden går lige i hjertet, når Maries fængslende vokal og lyriske talent bliver centrum i en ramme af rå synth teksturer, med et bankende hjerte af dyb bas og trommer. “Der er en simpel logik og naiv skønhed i tekst og musik” skriver Ralf Christensen fra Information bl.a. om sangen Badekar.

Yör har spillet udsolgte headliner koncerter på Ideal Bar, Empire Bio og Villa Kultur og har desuden spillet på Bremen til Nye Toner, Hotel Cecil, Uhørt, New Note og Carpark. Deres debut-EP "I virkeligheden" har været i heftig rotation på P6 og lå nr. 1 på P3's-liste i 3 uger i træk.

Bandet består af Marie Kildebæk, Viktor Dahl, Janus Bagh og Lasse Jacobsen.

Koncerten er åben for udefrakommende gæster. Billetter kan købes på forhånd via Billetto eller kontant i døren. Billetprisen er 100 kr. (gratis med årskort).

KØB BILLET HER